Хто платив
Кому платив
Сума*
17.7
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Термостат ТС-80 М-2 -1 шт.
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-10-23
open,belowThreshold
active
prozorro