Хто платив
Кому платив
Сума*
1 135.7
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Підшипник 200 100 шт\nПідшипник 36205 30 шт\nПідшипник 36206 30 шт\nПідшипник 46120 30 шт\nПідшипник 46122 4 шт\nПідшипник 46216 30 шт\nПідшипник 46217 30 шт\nПідшипник 46218 20 шт\nПідшипник 46305 30 шт\nПідшипник 504706 20 шт\nПідшипник 504707 25 шт\nПідшипник 1000905 25 шт\nПідшипник 1000916 30 шт\nПідшипник 3,5х34,8 5000 шт\nПідшипник 4х34,8 30000 шт\nПідшипник 105 120 шт\nПідшипник 8122 40 шт\nПідшипник 101 40 шт\nПідшипник 106 40 шт\nПідшипник 107 40 шт\nПідшипник 109 40 шт\nПідшипник 110 40 шт\nПідшипник 115 40 шт\nПідшипник 111 40 шт\nПідшипник 114 40 шт\nПідшипник 203 40 шт\nПідшипник 204 5 шт\nПідшипник 205 1500 шт\nПідшипник 206 100 шт\nПідшипник 208 40 шт\nПідшипник 209 40 шт\nПідшипник 210 40 шт\nПідшипник 211 40 шт\nПідшипник 212 40 шт\nПідшипник 213 40 шт\nПідшипник 214 40 шт\nПідшипник 215 40 шт\nПідшипник 218 40 шт\nПідшипник 301 20 шт\nПідшипник 302 120 шт\nПідшипник 303 50 шт\nПідшипник 304 50 шт\nПідшипник 305 100 шт\nПідшипник 306 100 шт\nПідшипник 307 50 шт\nПідшипник 310 40 шт\nПідшипник 311 40 шт\nПідшипник 313 40 шт\nПідшипник 403 40 шт\nПідшипник 405 40 шт\nПідшипник 406 50 шт\nПідшипник 407 50 шт\nПідшипник 408 50 шт\nПідшипник 411 40 шт\nПідшипник 1610 30 шт\nПідшипник 20803 40 шт\nПідшипник 50208 40 шт\nПідшипник 50212 40 шт\nПідшипник 50310 40 шт\nПідшипник 46416л 15 шт\nПідшипник 60212 40 шт\nПідшипник 70-308 40 шт\nПідшипник 70-309 80 шт\nПідшипник 70-409 150 шт\nПідшипник 60304 15 шт\nПідшипник 60305 50 шт\nПідшипник 60306 50 шт\nПідшипник 60307 50 шт\nПідшипник 60308 50 шт\nПідшипник 60309 80 шт\nПідшипник 60310 50 шт\nПідшипник 60312 50 шт\nПідшипник 60313 80 шт\nПідшипник 60314 50 шт\nПідшипник 80201 50 шт\nПідшипник 80202 50 шт\nПідшипник 80203 50 шт\nПідшипник 80304 50 шт\nПідшипник 80305 50 шт\nПідшипник 80306 50 шт\nПідшипник 80312 50 шт\nПідшипник 80313 50 шт\nПідшипник 160304 30 шт\nПідшипник 160305 80 шт\nПідшипник 160703 50 шт\nПідшипник 180205 50 шт\nПідшипник 180206 50 шт\nПідшипник 180207 40 шт\nПідшипник 180208 40 шт\nПідшипник 180306 50 шт\nПідшипник 180307 60 шт\nПідшипник 180308 30 шт\nПідшипник 180310 40 шт\nПідшипник 180311 35 шт\nПідшипник 180312 35 шт\nПідшипник 180313 30 шт\nПідшипник 180502 30 шт\nПідшипник 2-436108 20 шт\nПідшипник 46310А 20 шт
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-08-17
limited,reporting
active
prozorro