Хто платив
Кому платив
Сума*
17.5
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
яловичина заморожена, м'ясо кури
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-10-17
limited,reporting
active
prozorro