Хто платив
Кому платив
Сума*
1.4
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Глюкотест 20 упаковка
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-10-16
limited,reporting
active
prozorro