Хто платив
Кому платив
Сума*
15.8
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Тест-системи 6 упаковка
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-10-09
limited,reporting
active
prozorro