Хто платив
Кому платив
Сума*
3.8
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Рушникосушки 4 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-10-08
limited,reporting
terminated
prozorro