Хто платив
Кому платив
Сума*
49.4
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Термостат 3 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-10-03
open,belowThreshold
terminated
prozorro