Хто платив
Кому платив
Сума*
2.2
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Футболки 15 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-09-19
limited,reporting
active
prozorro