Хто платив
Кому платив
Сума*
0.5
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Лампа TUV-30 BO бактерицидна 4 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-09-18
limited,reporting
active
prozorro