Хто платив
Кому платив
Сума*
0.2
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Бланки 1000 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-09-13
limited,reporting
active
prozorro