Хто платив
Кому платив
Сума*
0.8
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Риба морожена 8900 г
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-09-13
limited,reporting
active
prozorro