Хто платив
Кому платив
Сума*
5.6
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
шина 9,0-16 (240-406) Ф-277 нс10 Росава 2 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-09-13
limited,reporting
active
prozorro