Хто платив
Кому платив
Сума*
110.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
риба морожена
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-09-11
limited,reporting
terminated
prozorro