Хто платив
Кому платив
Сума*
73.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
м'ясо ( філе куряче , кури тушка )
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-09-11
limited,reporting
active
prozorro