Хто платив
Кому платив
Сума*
3.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
за кодом ДК 021-2015 (30192000-1)
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-08-20
limited,reporting
active
prozorro