Хто платив
Кому платив
Сума*
6.2
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
бланки 16001 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-08-22
limited,reporting
active
prozorro