Хто платив
Кому платив
Сума*
1 447.2
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
штукатурка декоративна "Короїд" 150 т
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-08-16
open,aboveThresholdUA
active
prozorro