Хто платив
Кому платив
Сума*
35.9
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Дивани 7 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-08-16
limited,reporting
active
prozorro