Хто платив
Кому платив
Сума*
2.8
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Рулетка лазерна 1 шт
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-08-13
limited,reporting
active
prozorro