Хто платив
Кому платив
Сума*
12.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Canon MF 231
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-08-13
limited,reporting
active
prozorro