Хто платив
Кому платив
Сума*
42.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Кокарда на кашкет 300 шт\nКокарда на берет 300 шт
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-08-06
limited,reporting
terminated
prozorro