Хто платив
Кому платив
Сума*
0.3
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
бланки 2 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-08-03
limited,reporting
active
prozorro