Хто платив
Кому платив
Сума*
1.5
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
бланки 1004 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-07-24
limited,reporting
active
prozorro