Хто платив
Кому платив
Сума*
0.1
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Бланки 1200 шт
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-07-18
limited,reporting
active
prozorro