Хто платив
Кому платив
Сума*
186.9
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Огорожа 1 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-06-27
limited,reporting
active
prozorro