Хто платив
Кому платив
Сума*
60.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Молоко та вершки
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-06-25
limited,reporting
terminated
prozorro