Хто платив
Кому платив
Сума*
3.1
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Афіша- плакат 205 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-06-16
limited,reporting
active
prozorro