Хто платив
Кому платив
Сума*
0.5
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Заправка картриджа Canon 725 4 шт
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-06-13
limited,reporting
active
prozorro