Хто платив
Кому платив
Сума*
330.2
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Лот №1; Лот №2
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-02-14
open,aboveThresholdUA
terminated
prozorro