Хто платив
Кому платив
Сума*
16.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Етанол 96, 100 мл 800 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-06-04
limited,reporting
active
prozorro