Хто платив
Кому платив
Сума*
46.8
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Лопата копальна б/д 100 шт
Лопата совкова без держака 280 шт
Лопата вугільна 180 шт
Держак без лопати 360 шт
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-05-31
limited,reporting
terminated
prozorro