Хто платив
Кому платив
Сума*
13.5
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Пробірка 4 мл 3000 шт
Пробірка 2 мл 2000 шт
Рукавичка латексна 1000 пар
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-05-22
limited,reporting
active
prozorro