Хто платив
Кому платив
Сума*
3.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
за кодом ДК 021-2015 (39263000-3)
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-05-03
limited,reporting
active
prozorro