Хто платив
Кому платив
Сума*
4.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
лампи 4 штука
лампа ЛЕД 1 штука
Холст 1 штука
Холсти 3 штука
Лампи ЛЕД 2 штука
Картина 1 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-05-03
limited,reporting
active
prozorro