Хто платив
Кому платив
Сума*
4.8
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Риба морожена 1 лот
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-04-20
open,belowThreshold
active
prozorro