Хто платив
Кому платив
Сума*
99.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
шафи 22 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-04-23
limited,reporting
active
prozorro