Хто платив
Кому платив
Сума*
2.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Рамки 100 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-03-27
limited,reporting
active
prozorro