Хто платив
Кому платив
Сума*
16.5
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Масло вершкове
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-04-04
limited,reporting
active
prozorro