Хто платив
Кому платив
Сума*
53.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
електротовари 1007 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-04-03
limited,reporting
active
prozorro