Хто платив
Кому платив
Сума*
75.5
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
електротовари 1311 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-04-03
limited,reporting
active
prozorro