Хто платив
Кому платив
Сума*
2.8
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Елементи живлення ААА,АА 150 шт
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-03-23
limited,reporting
active
prozorro