Хто платив
Кому платив
Сума*
359.2
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
М'ясо (свинина) котлетне - 3650грн.
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-03-20
limited,negotiation
terminated
prozorro