Хто платив
Кому платив
Сума*
2.7
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Бланки 11626 шт
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-03-20
limited,reporting
active
prozorro