Хто платив
Кому платив
Сума*
134.2
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Біонол 1кг 40 штука
Деланол 1л 145 штука
Дезофаст 480мл 500 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-02-07
limited,reporting
active
prozorro