Хто платив
Кому платив
Сума*
10.7
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Сода кальцинована пачка 700 гр
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-02-28
open,belowThreshold
active
prozorro