Хто платив
Кому платив
Сума*
56.3
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Сметана 980 л
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-02-02
limited,reporting
active
prozorro