Хто платив
Кому платив
Сума*
178.3
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
охорона обєкта 8760 година
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-02-02
limited,reporting
active
prozorro