Хто платив
Кому платив
Сума*
71.4
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Молоко та вершки
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-02-01
limited,reporting
terminated
prozorro