Хто платив
Кому платив
Сума*
2 287.8
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Підшипник 30-42536лм 112 шт
Підшипник 30-52536лм 112 шт
Підшипник НО-42330л1м 160 шт
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2017-11-02
limited,reporting
active
prozorro