Хто платив
Кому платив
Сума*
198.8
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Шафа SMD 90 RAL 7035 53 шт
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2017-12-18
limited,reporting
active
prozorro